-

Elérhetőségek

Síugró Szakosztály

Cím: 9730 Kőszeg, Petőfi tér 14/A.
Szilágyi János
+36703748241
E-mail:
info@siugraskoszeg.hu
info@skijumping.hu
Szakosztály...

Szakosztály Vezetőség

Székhely: 
  9730 Kőszeg, Petőfi tér 14/A

Levelezési cím:
  9730 Kőszeg, Petőfi tér 14/A


Szakosztály vezető, edző:
Szilágyi János
  Telefon: +36703748241
  E-mail: janoskoszeg@gmail.com

 

 

Technikai vezető, edző:
Molnár László
  
Telefon: +36309571506
  
E-mail: info@skijumping.hu

 

 

 

 Hírek

Két hónap – Öt verseny – 12 érem

2018.10.11.Tuczai Isabella a dobogó 3. fokán - Mürzzuschlag

Július végén kezdődtek és az első októberi hétvégén fejeződtek be a steiermarki tartományi bajnokság nyári verseny sorozatának küzdelmei.

Ebben a sorozatban az osztrák ESV Mürzzuschlag sí klub tagjaiként indult 7 sportolónk. Síugrásban és északi összetettben álltak rajthoz. Az idei évben az északi összetett versenyszám sífutás részét három fordulóban akadályfutással illetve terepfutással, két fordulóban aszfaltos körpályán illetve egy áruház parkolójában megrendezett sírollerezéssel / görkorcsolyázással teljesíthették a versenyzők.

Versenyzésünket nehezítette, hogy a serdülő kategóriától csak sírollerrel indulhattak a versenyzők. Sajnos csak egy sportolónk tudott rollerrel indulni, 2 fő pedig a görkorcsolyás számokban indult. A futásban indultak többen.

Síugrásban fokozatosan javultak eredményeink. Az utolsó két fordulóban sérülések és betegség nehezítette illetve akadályozta síugróinkat a jobb teljesítmény elérésében illetve a részvételben.

Kiemelkedik Kelemen Zalán eredménye. Minden versenyen dobogóra állt mind a síugrás, mind az északi összetett eredményhirdetésekor. Tuczai Izabella északi összetettben tudott dobogóra állni 2 alkalommal.

Teljes beszámoló a csatolt linken olvasható!Csatolt fájl(ok)Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Síugró Szakosztály - Magyar